top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Hjälp oss bli ännu bättre!

Arbetslösheten är ett ständigt närvarande problem som påverkar samhället på flera plan, inte minst bland våra unga. I maj i år var 37 500 unga mellan 18 och 24 år registrerade som arbetslösa, en ökning med 3 500 jämfört med samma period föregående år. Sammanlagt var 341 000 personer inskrivna som arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 6,5 procent.


Jobhunter vill göra sitt för att hjälpa till och tackla denna utmaning.


Vi är ett innovativt matchningsföretag som arbetar proaktivt för att sänka arbetslösheten. Här är några konkreta sätt Jobhunter bidrar till att minska arbetslösheten:


Jobhunter jagar jobb, med det menar vi att vi effektivt matchar arbetssökande med relevanta arbetsgivare. Det gör vi genom ständiga kontakter med arbetsgivare.


Jobhunter organiserar regelbundet nätverksevent (info om nästa kommer snart!) där arbetssökande kan träffa arbetsgivare, mentorer och andra professionella inom deras intresseområden. Dessa event ger de unga ovärderliga möjligheter att bygga kontakter och få insikt i olika branscher.


Med hjälp av våra Jobhunters och vår AI-medarbetare Vega erbjuder Jobhunter personlig karriärrådgivning av yttersta klass. Arbetssökande kan få hjälp med att skriva CV, förbereda sig för intervjuer och få karriärcoaching som är anpassad efter deras individuella behov och mål.


Vi tycker också det är viktigt med Mångfald, varpå vi arbetar aktivt för att främja mångfald och inkludering på arbetsmarknaden. Genom att samarbeta med olika organisationer och företag säkerställer de att alla, oavsett bakgrund, har lika möjligheter att hitta arbete.


Genom bland annat dessa initiativ hjälper Jobhunter inte bara till att minska arbetslösheten utan bidrar också till en mer dynamisk och inkluderande arbetsmarknad. Med fler i arbete stärker vi samhällsekonomin. Det är dags att vi erkänner de viktiga insatser som Jobhunter (och många andra matchningsföretag) gör för att skapa en ljusare och mer stabil framtid för alla.


MEN… KAN VI GÖRA MER?


Klart vi kan! Tipsa oss, inspirera oss, samarbeta med oss. Vi trot nämligen på Tillsammanskapet, dvs att vi tillsammans mer er kan göra ännu större skillnad.


Hör av er, vår dörr är alltid öppen!



Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 för Sollefteå

KA-nummer 10074721 för Kramfors

KA-nummer: 10074775 för Sundsvall



Tel: 070-600 17 00


Ds




14 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page