top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-onsdag: Skapa din ultimata jobbsökningsmiljö

För nästa "Feelgood-onsdag" fokuserar vi på att skapa en stödjande och uppmuntrande miljö för jobbsökande, med fokus på att omge sig med verktyg och resurser som stärker både motivation och effektivitet.

Feelgood-onsdag: Skapa din ultimata jobbsökningsmiljö

Välkommen tillbaka till "Feelgood-onsdag"! Idag utforskar vi hur du kan skapa en miljö som inte bara är funktionell utan också inspirerande och stödjande för ditt jobbsökande.

Organisera din arbetsplats

En välorganiserad arbetsplats kan öka din produktivitet och minska stress. Se till att ditt skrivbord är rent och organiserat med nödvändiga verktyg lättillgängliga. Investera i bra belysning och en bekväm stol.

Inspirerande dekorationer

Dekorera ditt arbetsutrymme med objekt som inspirerar och motiverar dig. Det kan vara allt från konstverk och inspirerande citat till personliga föremål som påminner dig om dina mål och drömmar.

Tekniska hjälpmedel

Utrusta din station med tekniska verktyg som hjälper dig att hålla dig organiserad och effektiv. Använd appar och programvara för att planera din tid, spåra ansökningar och förbereda för intervjuer.

Skapa en rutin

För att maximera din effektivitet, skapa en daglig rutin som inkluderar bestämda tider för jobbsökning, pauser och övningar för självvård. Detta hjälper dig att hålla en balanserad livsstil och upprätthålla motivationen.

Satsa på personlig utveckling

Din arbetsmiljö bör också inkludera resurser för personlig utveckling. Ha tillgång till böcker, webbseminarier och andra resurser som stödjer din karriärutveckling och färdighetsuppbyggnad.

Veckans utmaning

Den här veckan, omvandla en del av ditt arbetsutrymme till en dedikerad jobbsökningsstation. Inkludera alla element som vi har diskuterat och observera hur det påverkar din produktivitet och ditt humör under veckan.


Rusta och Matcha med Jobhunter


Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 för Sollefteå

KA-nummer 10074721 för Kramfors

KA-nummer: 10074775 för Sundsvall



Tel: 070-600 17 00


Ds


12 visningar0 kommentarer

Commentaires


bottom of page