top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-onsdag: Skapa balans mellan arbete och fritid under jobbsökandet


Välkommen åter till "Feelgood-onsdag"! Idag utforskar vi hur du kan skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid under din jobbsökningsperiod. Att hålla denna balans är avgörande för att bibehålla både din mentala och fysiska hälsa.

Skapa en realistisk jobbsökningsschema

Att ha ett tydligt schema kan hjälpa dig att strukturera din dag och ge rum för både arbete och vila. Bestäm specifika tider för jobbsökning och respektera dessa gränser för att undvika utbrändhet.

Investera tid i dina intressen

Glöm inte bort dina hobbies och intressen. De är inte bara viktiga för din personliga glädje, men de kan också vara till hjälp i jobbsökningen genom att bygga upp dina färdigheter och utöka ditt nätverk.

Motionera regelbundet

Fysisk aktivitet är avgörande för att hålla både kroppen och sinnet i form. Det frigör stress, förbättrar din sömn, och höjer din energinivå. Välj en aktivitet du tycker om, så blir det lättare att hålla fast vid den.

Digital detox

Ge dig själv tillåtelse att stänga av digitala enheter regelbundet. Digital detox hjälper till att minska stress och förbättrar din förmåga att koncentrera dig under de tider du är aktiv i din jobbsökning.

Veckans utmaning

Den här veckan, planera en hel dag utan jobbsökning. Använd tiden för att göra något du verkligen tycker om eller prova något nytt som du alltid velat göra. Reflektera sedan över hur det påverkade din mentala hälsa och motivation.



Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


6 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page