top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-Onsdag med Emelie och Rusta-Matcha!

Välj Din Framtid: En Lektion från Emelies Jobbsök


I jobbjakten ligger en dold skatt som inte alla tänker på: möjligheten att inte bara hitta ett nytt jobb, men att välja vem du vill arbeta för. Emelie visar oss precis hur kraftfullt det kan vara.

Efter att ha mottagit flera jobberbjudanden, stod Emelie inför ett val som många drömmer om – att välja sin nästa chef.


Denna förmån, som vi nyligen diskuterade i vår blogg, är en påminnelse om att jobbsökandet inte bara handlar om att bli vald, utan också om att välja.

Vi vill passa på att tacka Emelie för att hon delar sin resa och inspirerar andra. Till hemtjänsten i Sidensjö: ett stort grattis till en framgångsrik rekrytering!



Ditt nästa steg? Tänk på vad som är viktigt för dig i din nästa arbetsplats och ledare. Ditt jobbsök är inte bara en chans att gå vidare i karriären, utan också en möjlighet att välja en miljö där du kan trivas och växa.



Dela gärna med dig av dina egna erfarenheter eller tankar kring att välja chef och arbetsplats i kommentarerna nedan. Låt oss inspirera varandra!



Rusta och matcha

Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990



Tel: 070-600 17 00


Ds


16 visningar0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page