top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-onsdag: Hälsosamma vanor under jobbsöket


Välkommen tillbaka till "Feelgood-onsdag"! Att söka jobb kan vara en påfrestande process, både mentalt och fysiskt. Därför är det viktigt att inte förlora fokus på din hälsa. Idag delar vi tips på hur du kan integrera hälsosamma vanor i din jobbsökningsrutin.

Starta dagen rätt

Börja varje dag med en näringsrik frukost och några minuters meditation eller andningsövningar. Detta sätter tonen för dagen och ger dig energi samt minskar stress.

Regelbunden motion

Inkludera fysisk aktivitet i ditt dagliga schema. Det behöver inte vara intensiv träning; även en kort promenad eller några yogaövningar kan ha stor effekt på din hälsa och ditt humör.

Planera för hälsosamma måltider

Resistens mot frestelsen att äta snabbmat när du är upptagen med att söka jobb. Planera och förbered hälsosamma måltider som ger dig den näring du behöver för att hålla dig alert och produktiv.

Sömn är prioritet

Se till att få tillräckligt med sömn varje natt. En god natts sömn är avgörande för att kunna tänka klart och hantera stress under dagen.

Ta regelbundna pauser

Att ta korta pauser under dagens lopp hjälper till att förhindra utbrändhet. Använd dessa pauser för att sträcka på dig, få lite frisk luft, eller göra något du tycker om.

Veckans utmaning

Den här veckan, inför en ny hälsosam vana i din dagliga rutin. Det kan vara något så enkelt som att dricka mer vatten eller ta en tio minuters promenad på lunchen. Notera hur dessa små förändringar påverkar din allmänna välbefinnande och jobbsökningsprocess.



Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


5 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page