top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-onsdag: Hitta glädjen i jobbsöket!


Välkommen till "Feelgood-onsdag"! Här inspirerar vi varandra och delar positiva historier och användbara tips för att göra din jobbsökning lite ljusare.

Fira varje steg

Jobbsökandet kan vara utmanande och det är viktigt att erkänna varje litet framsteg på vägen. Oavsett om det handlar om en lyckad intervju, en ny kontakt eller en välformulerad ansökan, är varje steg framåt värt att fira.

Lär känna dig själv bättre

Jobbsöket är en utmärkt tid för självreflektion. Använd tiden till att fundera över vad du verkligen vill göra och vilka färdigheter eller intressen du kanske vill utveckla. Denna självkännedom kan inte bara förbättra dina chanser att hitta rätt jobb, men också öka din självkänsla.

Skapa en rutin

En fast rutin kan göra underverk för din mentala hälsa. Ställ in bestämda tider för jobbsökning, träning, och avkoppling. Det hjälper dig att hålla stressen i schack och gör att du känner dig mer produktiv.

Nätverka med glädje

Nätverkande behöver inte vara enbart professionellt och stelt. Tänk på det som en möjlighet att lära känna nya människor och dela erfarenheter. Du vet aldrig när en ny bekantskap kan leda till en oväntad möjlighet.

Veckans utmaning

Den här veckan, ta en stund att skriva ned tre saker du är tacksam för i din jobbsökning. Det kan vara allt från en hjälpsam väns råd till en ny färdighet du lärt dig. Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarerna eller på sociala medier med hashtaggen #FeelgoodOnsdag.



Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page