top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-onsdag: Hantera tidspress under jobbsöket


Välkommen tillbaka till "Feelgood-onsdag"! Att hantera tidspress och deadlines är en vanlig utmaning under jobbsöket. Idag delar vi strategier för att navigera denna stress på ett hälsosamt och produktivt sätt.

Prioritera dina uppgifter

Lär dig att prioritera dina jobbsökande uppgifter. Identifiera vad som är mest brådskande och viktigt, och fokusera på dessa uppgifter först. Använd verktyg som 'Eisenhower Box' för att effektivisera dina prioriteringar.

Bryt ner stora uppgifter

Stora uppgifter kan vara överväldigande och öka stressnivåerna. Bryt ner dem i mindre, hanterbara delar och sätt upp mini-deadlines för varje del för att göra processen mer hanterbar.

Använd teknik till din fördel

Använd tekniska hjälpmedel och appar för att hålla koll på dina deadlines och schemalägga dina dagar. Verktyg som kalendrar, påminnelser och planeringsappar kan vara ovärderliga.

Sätt realistiska deadlines

Se till att de deadlines du sätter är realistiska och genomförbara. Ge dig själv tillräckligt med tid att utföra uppgifterna utan att känna dig för stressad.

Lär dig att säga nej

Det är okej att säga nej till möjligheter som inte passar dig eller din tidslinje. Att fokusera på färre, mer relevanta jobbansökningar kan minska din stress och öka din effektivitet.

Veckans utmaning

Den här veckan, välj en stor jobbsökningsuppgift du har försökt tackla. Bryt ner den i mindre delar och sätt upp en tidsplan för att utföra varje del. Reflektera över hur denna metod påverkar din stressnivå och din produktivitet.'


Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


5 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page