top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Feelgood-Onsdag

Novembernattens Nyanser: En Överlevnadsguide med Glädjespridande Humor

Är du redo för en resa genom november, den månad då även solen verkar ha tryckt på snooze-knappen? Här har du en liten guide som ska få dig att le trots att himlen gråter mer än en final i en talangshow.

1. Den Mystiska Dimman

Tänk på dimman som naturens egen Instagram-filter. Det suddar ut rynkor, döljer den ojämna gräsmattan och gör allt lite mer... mystiskt. Vem behöver en tur till Transsylvanien när du har morgondimma i förorten?

2. Pölar av Möjligheter

Varje pöl är en chans att återuppleva din barndom. Gummistövlar på och hoppa i med båda fötterna! Om någon tittar snett, påminn dem om att skvättande är en vetenskapligt bevisad stresslättnadsmetod.

3. Mode på Hög Nivå

November är den ultimata ursäkten för att dra på sig lager efter lager. Det är som att få bära sin säng med sig. Och kom ihåg: ingen kommer att kritisera din outfit under en tjock jacka.

4. Kulinariska Experiment

Nu är det dags att ge sig på den där mystiska roten som du undvikit hela året. Rutabaga, någon? Eller varför inte en sötpotatis? Ju konstigare grönsaken ser ut, desto mer imponerande låter det när du säger att du har lagat middag.

5. Inomhushobbies

Har du någonsin velat veta hur origami-konstnärer får tiden att räcka till? Tja, november ger dig svaret: de har ingen aning om vad de ska göra med all den tiden de inte spenderar utomhus.

6. Varje Dropp Räknas

Regn är bara himlens sätt att säga "du behöver inte tvätta bilen". Det är ekonomiskt, ekologiskt och sparar dig en söndagseftermiddag.

7. Ljus i Mörkret

Ingen snö eller juleljus än? Inga problem. Det är den perfekta ursäkten för att hänga upp ljusslingor i varje rum. Ditt hem kommer att bli så ljust att Google Maps markerar det som en sevärdhet.

8. Mysfaktor Maximerad

Mörkret och kylan är din frikort för att stanna inne utan skuld. Netflix maraton, pyjamaspartyn, eller varför inte både och?

9. Det Finns Ingen Dålig Väder, Bara Dålig Klädsel

Och i november är all klädsel bra klädsel. Det är den enda månaden då ingen dömer dig för att ha en mössa inomhus.

10. Kom Ihåg: Detta Är Inte för Evigt

Precis som dåliga frisyrer på 80-talet, kommer även november att passera. Och vem vet, kanske kommer du till och med att sakna dess charm när det är över?


November-Övning: Skriv en dagbok med titeln "Det bästa med min dag" och hitta en sak varje dag i november som varit positiv eller till och med rolig. Det kan vara något så enkelt som "Jag hittade en matchande strumpa" eller "Jag lyckades undvika att trampa i en pöl idag". Små segrar är också segrar!


Så ladda dina ljusslingor, dra på dig dina mysigaste strumpor och kom ihåg: efter november kommer december, med dess ljus, värme och glädje. November, vi tar dig med en skopa humor och en kopp hett te. Bring it on!


Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990


Mail: Michael.svensson@jobhunter.se


Tel: 070-600 17 00


Ds






7 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page