top of page
  • Skribentens bildJimmy Sjökvist

En vanlig dag på Jobhunter – Nya framgångar för våra deltagare!


På Jobhunter är varje dag fylld av möjligheter och framsteg, och idag vill vi dela med oss av några fantastiska nyheter från vår community.

Magnus’ nya vardag

Magnus, en av våra deltagare, har efter en tids frånvaro på arbetsmarknaden hittat en perfekt match hos Johanssons Plåt. Med hjälp av vårt stöd och sin egen beslutsamhet har han säkrat en anställning som inte bara matchar hans kompetens men också hans passion. Vi är otroligt glada för Magnus och ser fram emot att följa hans framsteg på den nya arbetsplatsen. Detta innebär också att båda i hans familj nu har jobb, vilket verkligen visar på vilken skillnad vårt arbete kan göra.


Josefine’s framgång

Vi vill också gratulera Josefine, en annan av våra framgångsrika deltagare, som nyligen fått en anställning på Pinchos. Josefine har varit med oss på Jobhunter under en tid och det är med stor glädje vi ser henne ta detta steg i sin karriär. Hennes nya roll på Pinchos är en spännande möjlighet och vi är säkra på att hon kommer att briljera.


Vår metod

På Jobhunter strävar vi efter att ge varje individ de verktyg och det stöd de behöver för att nå sina mål. Genom personlig vägledning, coaching och ett starkt nätverk hjälper vi våra deltagare att navigera arbetsmarknaden och hitta de möjligheter som bäst passar deras unika färdigheter och intressen.


Vad innebär detta för dig?

Om du eller någon du känner söker nya karriärmöjligheter, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa och vi ser fram emot att välkomna nya deltagare till vår community. Vår framgång mäts i våra deltagares framgångar, och vi är här för att stötta dig hela vägen.


Avslutningsvis

Vi vill återigen gratulera Magnus och Josefine till deras nya jobb. Deras framgångar är ett bevis på vad som är möjligt med rätt stöd och beslutsamhet. Grattis till er båda – kör så det ryker!


Om du är intresserad av att veta mer om hur Jobhunter kan hjälpa dig, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt.


Tillsammans kan vi göra skillnad!





Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds




5 visningar0 kommentarer

Commenti


bottom of page