top of page
  • Skribentens bildJimmy Sjökvist

En helt vanlig dag på Jobhunter! - Gör som Harry, ge inte upp!


Idag vill vi hylla en av våra mest inspirerande kandidater, Harry, som har visat oss att ålder bara är en sifferlek! Harry, som är 63 år gammal, är ett lysande exempel på att det aldrig är för sent att följa sina drömmar och att ge sig ut på nya äventyr.


Harry kom till Jobhunter med en stark vilja att hitta ett nytt jobb och möttes av utmaningar och fördomar på vägen. Han lät dock aldrig motgångarna hindra honom. Med sitt driv och sin positiva inställning kämpade han på, och idag står han som ett bevis på att ihärdighet och beslutsamhet alltid lönar sig.


Vi är stolta att kunna berätta att Harry har fått jobb på Synerco, där han vårdar utomhusmiljöer åt bostadsbolaget Solatum. Hans nya roll innebär att han får använda sin energi och erfarenhet till att skapa trivsamma miljöer för boende, och vi är övertygade om att han kommer att göra ett fantastiskt jobb.


Utöver att vara en sann kämpe på arbetsmarknaden, är Harry även en duktig musiker. Vi på Jobhunter är stolta över att ha hjälpt honom att skapa en passande hyllningsfilm för att fira hans framgångar. Denna film är ett litet sätt för oss att visa vår uppskattning för Harrys resa och hans outtröttliga energi.


Harrys talang för musik är något som verkligen förtjänar att lyftas fram. Han har en YouTube-kanal där han delar med sig av sina fantastiska skapelser. Vi uppmanar er alla att besöka Harrys YouTube-kanal och lyssna på hans musik. Ni hittar den här: Harrys YouTube-kanal.

Tack för inspirationen, Harry! Du har visat oss att ingenting är omöjligt och att vi alltid kan uppnå våra mål, oavsett var vi befinner oss i livet. Kör så det ryker!


Besök Harrys YouTube-kanal och njut av hans musik:


Vi på Jobhunter är här för att hjälpa alla att nå sina drömmar. Har du en historia att dela eller behöver du hjälp med att hitta ett nytt jobb? Tveka inte att kontakta oss!


Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds






4 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page