top of page
  • Skribentens bildJobhunter

En Helt Vanlig Dag på Jobhunter!

På Jobhunter är varje dag fylld av nya möjligheter och inspirerande berättelser. Idag är vi särskilt glada att få dela en av dessa berättelser med er.


Vi vill hylla Emil, som har valt att söka jobb utanför Sollefteås gränser och nu har påbörjat en anställning hos Svenska Kyrkan i Umeå! Emil har visat mod och initiativförmåga genom att kliva utanför sin "comfort zone" och utforska möjligheterna på en annan ort. Vi är otroligt stolta över honom och hans beslut att vidga sina vyer.


För alla er som söker jobb vill vi uppmuntra er att överväga att söka utanför er geografiska bekvämlighetszon. Genom att göra det ökar ni era chanser att hitta drömjobbet markant. Det finns så många möjligheter där ute som bara väntar på att upptäckas! Prata med er handläggare på Arbetsförmedlingen om vilka stöd som finns tillgängliga när ni söker jobb på

annan ort.


Det finns en hel del hjälp att få som kan göra processen mycket smidigare.


Till Svenska Kyrkan i Umeå vill vi säga grattis till en fantastisk rekrytering! Vi är övertygade om att Emil kommer att bli en ovärderlig tillgång för ert team. Och till Emil, vi säger: Kör så det ryker! Din beslutsamhet och ditt mod inspirerar oss alla, och vi vet att du kommer att göra stordåd i din nya roll.


På Jobhunter tror vi på att varje ny anställning inte bara är en framgång för individen, utan också en positiv kraft för hela samhället. Vi är här för att stödja er i varje steg på vägen, och vi är stolta över att vara en del av era framgångar.


Grattis igen, Emil, och lycka till på din nya resa!





Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


5 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page