top of page
  • Skribentens bildJobhunter

En Helt Vanlig Dag på Jobhunter!


På Jobhunter är varje dag fylld av möjligheter, utmaningar och glädjeämnen. Det är ett privilegium att få vara en del av resan för så många människor som söker efter sitt drömjobb. Men det finns få saker som är lika tillfredsställande som att se en av våra kandidater uppnå sitt mål och få en anställning.


Att få en ny kollega är en betydelsefull händelse både för den anställda och för företaget, och det stärker verkligen samhället som helhet. Det är just därför vi på Jobhunter älskar vårt arbete!


Idag vill vi hylla en speciell person. Ett stort och hjärtligt GRATTIS till Joacim som har säkrat sitt nya jobb! Joacim har visat en otrolig beslutsamhet och uthållighet under hela ansökningsprocessen, och vi är så stolta över hans prestationer. Att få börja hos Bröderna Westin Specialbeläggningar AB är en milstolpe, och vi vet att han kommer att göra ett fantastiskt arbete där.


För Joacim är detta inte bara ett jobb, det är en ny början, en chans att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Vi har sett hans passion och engagemang, och vi är övertygade om att han kommer att bli en ovärderlig tillgång för Bröderna Westin Specialbeläggningar AB.


Och till Robert och teamet på Bröderna Westin Specialbeläggningar AB vill vi säga: Kör så det ryker! Ni har gjort ett utmärkt val i att anställa Joacim, och vi ser fram emot att se hur han bidrar till er framgång. Vi vet att ni kommer att ge honom en varm och välkomnande arbetsmiljö där han kan blomstra.


På Jobhunter är vi övertygade om att varje ny anställning inte bara är en vinst för individen och företaget, utan också en positiv kraft för hela vårt samhälle. Tillsammans skapar vi en starkare och mer sammanhållen framtid, och det är något vi är oerhört stolta över att vara en del av.


Grattis igen, Joacim, och lycka till på din nya resa!





Rusta och Matcha med Jobhunter

Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990 för Övik

KA:nummer 10074556 För Sollefteå



Tel: 070-600 17 00


Ds


3 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page