top of page
  • Skribentens bildJobhunter

Blogg: Jobhunters Nyårslöfte 2024 – Vår dedikation till deltagare och arbetsgivare. Rusta och Matcha

Nu när vi har klivit in i 2024, vill vi på Jobhunter dela med oss av vårt nyårslöfte till alla våra deltagare och arbetsgivare. Detta löfte är en manifestation av vårt åtagande och vår strävan att göra en positiv inverkan på arbetsmarknaden.


Till våra deltagare: En dedikation till era framgångar

Vi lovar att göra vårt yttersta för att hjälpa så många som möjligt att hitta vägen till arbete och studier under 2024. Vi förstår att varje individs resa är unik, och därför anpassar vi våra tjänster för att möta era specifika behov och mål. Genom att jaga jobb, erbjuda individanpassad coaching, karriärvägledning och stöd i jobbsökningsprocessen, är vårt mål att ge varje deltagare de verktyg och den kunskap som krävs för att lyckas.


Till Arbetsgivare: Ett löfte om kvalitativ matchning

För våra arbetsgivare lovar vi att engagera oss i att hitta den bästa möjliga matchningen för era behov. Vi förstår vikten av att anställa rätt person för rätt position, och vårt löfte är att noggrant och effektivt matcha kompetenta och motiverade individer med er verksamhet. Genom att förstå era specifika krav och kultur, strävar vi efter att skapa varaktiga och framgångsrika arbetsrelationer.


Framåt Tillsammans

På Jobhunter är vi övertygade om att starka samarbeten mellan deltagare och arbetsgivare är nyckeln till en framgångsrik och hållbar arbetsmarknad. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er under 2024 för att uppnå dessa mål. Låt oss tillsammans göra detta till ett år av möjligheter, framsteg och framgångar.


Rusta och Matcha


Ps


Visste du att vi nu är sökbara som leverantör till arbetsförmedlingens program Rusta och Matcha? Om du har rätt till tjänsten, välj Jobhunter och låt oss jaga ditt nästa jobb!


KA:nummer 10073990



Tel: 070-600 17 00


Ds


Rusta och Matcha

15 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page